21.5.09

MUT MEMUR-SEN KAVURMA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ


MUT MEMUR-SEN KAVURMA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

İlçemiz de Memur-Sen sendikası kara ekşi dinlenme parkında tüm üyelerine ve misafirlere dana kestirerek kavurma ve pilav ikram etti.
Memur-Sen tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve kaynaşmak için kavurma şenliği düzenlediler. Memur-Sen Mut şubesi başkanı Ahmet ışık, gelen misafirlere bu düzenlemiş oldukları programda kendilerini yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür etti.Işık, sendikalarının amacını kısaca anlattık dan sonra ilk kurulduğun günden bu zamana kadar az bir üyesi olan sendikanın şu an toplam 400 üyesi bulunduğunu, her geçen gün bu sayıların arttığını söyledi.
Mersin Memur-Sen İl Başkanı Arif Özbek, Mut Memur-Sen temsilciliğinin bu güzel organizasyonu düzenledikleri için tüm arkadaşlara teşekkür etti. Özbek, Sendikacılığın öneminden bahsederek, Memur-Sesinin ilde ilk kurulduğunda ilçelerin içinde ilk buranın kuruluşunda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür etti. Özbek, Memur-Senin Türkiye genelinde gün geçtikte daha da büyüdüğünü bu büyümenin sendikacılık bakımından çok önemli olduğunu söyledi.
Memur-Senin kara ekşide düzenlemiş oldukları kavurma şenliğine, Memur-Sen İl Başkanı Arif Özbek, Silifke İlçe Başkanı Şemsettin Karadoğan, Mut Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, İlçe tarım müdürü Serhat Erkmen ,Ak parti ilçe Başkanı Ali Keser ve diğer misafirler katıldı. Şenlik piknik havası şeklinde geçen programda ikramları tablot la herkes kendisi aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......