26.5.09

MUT YEREL BASIN BİRLİĞİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ


Mut Yerel Basın Birliği AK Parti İlçe Başkanı Ali Keser’i ziyaret etti. Ali Keser yerel basının birlikte hareket etmesinden son derece memnunluk duyduğunu belirtti. AK Parti İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde neler yaptığına dair bilgi aktarımı konusunda her zaman destekleyeceklerini söyledi.
Mut SGK Merkezinin açılması konusunda, bu hizmetin Mut’a getirilmesinde AK Parti’nin ne gibi fonksiyonu oldu sorusu üzerine; Keser “AK Parti ilçemizdeki bütün eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyor, bu hizmet Silifke dışındaki ilçelere de götürüldü. Silifke’de yer problemi olduğu için açılamadı” dedi.
Mut Hastanesi sorununa da değinildiğinde, halkımızın da bu konuda gerek hastane idari yönetiminden, gerekse hastanenin yetersiz ve küçük olmasından şikayetçi olduğunu belirten Keser, “yeni hastanemiz en az 100 -150 yatak kapasiteli ve teşekküllü bir hastane düşünüyoruz, bunu gerçekleştirdiğimizde doktor sıkıntımızda sona erecektir” dedi. Yine yeni hastanenin yakınına bir sağlık meslek yüksekokulu da düşündüklerini sözlerine ekledi.
İlçemize yeni bir adliye sarayı kazandırma düşünceleri olduğunu da dile getirdi.
Tek başına iktidar olan bir partinin ilçe başkanı olarak, iktidar partisinin Mersin bölgesinde aldığı 2 ilçeden biri Mut, bunun nasıl bir avantajı olacak sorumuza, Mut Belediye Başkanlığı’nı AK Parti’nin alması konusunda Başbakan R.Tayyib Erdoğan’ın dikkatini çektiğini ve teveccühünü kazandığını söyledi. “İlgi odağı olan ilçemizin avantajı olacaktır elbet, bizde bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapacağız, bu bir fırsat ve biz bunu değerlendireceğiz” dedi.
Ali Keser, kabine revizyonu konusunda, Başbakanın takdiri olarak değerlendirdi.
Erik ve kayısı sezonunun başlamasıyla birlikte ne gibi girişimleri olduğu sorulduğunda “ihracata ve ihracatçılara yönelik girişimlerimiz elbette var, hayvan pazarının kaldırılmasıyla orası ihracatçılarımıza ayrıldı.Tırlar buraya çekilecek, Mut ürünleri gerek iç pazara, gerekse dış pazara buradan sevk olacak, ihracatçılara kolaylıklar sağlanıyor” dedi.
AK Parti’nin gerek ilçe teşkilatı içinde, gerekse Belediye ile herhangi bir sıkıntısı olmadığını her zaman uyum içinde olduğunu dile getirdi.
Hal dışında yapılan alışverişler için bir yaptırım olacak mı? sorusuna, “ürünlerin halden pazarlanması gerekiyor. Bunun için belediyemizin çalışmaları var” dedi.
Yerel basına destek verilmesi konusundaki dileklerimizi hatırlattığımızda “siz yerel basın kuruluşlarımızın temsilcilerine teşekkür ediyorum. Basın her zaman önemlidir. Basına değer veriyoruz. Sizlerden her daim memnununuz ve eleştirilerinize açığız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......