21.5.09

MUTLU KOLEJİ 2. UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ


MUTLU KOLEJİ 2. UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

İlçemiz de faaliyet gösteren Özel Mutlu Koleji geleneksel hale getirdiği 2. Uçurtma ve bahar şenliği düzenledi. Okulun bahçesindeki şenlikte öğrenciler, öğretmenler ve veliler güzel bir hafta sonu geçirme fırsatı buldu.

Özel Mutlu Koleji Okulu’nun bahçesinde düzenlenen şenliğe Sağlık Grup Başkanı H.İbrahim Çekmece, İlçe Tarım Müdürü Serhat Erkmen, idari amirler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Özel Mutlu Koleji Müdürü Hüseyin Palalıoğlu, okul olarak sosyal faaliyetlere çok önem verdiklerini belirterek, “Bahar şenliğimize ilgi büyük oldu. Okul olarak eğitim ve öğretimin yanında sosyal ve eğlendirici faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Yapılan organizasyon ile öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz Mut halkı ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirdi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve şenliğe katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Programda halat çekme, çuval, top sektirme, pişmiş yumurta taşıma, çığlık atma, bisküvi yeme, balon patlatma,mumyalama, uçurtma, salata yapma, basket atışları etkinlikler yapıldı. Ayrıca ana sınıfı öğrencileri tarafından kolbastı gösterisi izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı.

Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Ayrıca okul-aile birliği ve sınıf annelerinin organize ettiği gıda kermesi de yoğun ilgi gördü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......