20.5.09

SEMERKANT GÖNÜLLÜLER DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ


SEMERKANT GÖNÜLLÜLER DERNEĞİ KERMES DÜZENLEDİ

Karaman Semerkant Gönüllüler Derneğinin Mersin Mut Şubesi doğancı mahallesin de Dernek adına kermes açtılar.

Semerkant Gönüllüler derneğinin Mut Şubesi Belediye başkanı Murat Orhan, Ak parti İlçe başkanı Ali Keser ve diğer misafirlerin katılımıyla kermesin açılışını Belediye Başkanı Murat Orhan tarafından açılışı yapıldı. Açılışta Murat Orhan, bu gibi faydalı kermeslerin halkımızın için yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu, burada sergilenen hanımların el emeği göz nuru işlerin sergilenmesinin çok güzel olduğunu, kendisinin de bu gibi önemli çalışmalara her zaman desteklediğini söyledi.
Karaman Semerkant gönüllüler derneği temsilcisi Zafer Uyar, kendilerinin bu kermesi ilk defa düzenlediklerini, bu kermesten elde edilen gelirin okuyan öğrenciler için kullanılacağını derneklerinin temel hedefi öğrencilerin yetişmesin de ellerin den gelen yardım çalışmaları yaptıklarını bu gibi açılan kermeslerinde çok önemli olduğunu belirtti.

Kermese katılan başta belediye Başkanı Murat Orhan ve diğer misafirleri açılan sergilerin gezerek çok beğendiğini bu sergilerin her zaman yapılmasının faydalı olacağını söyleyerek ikram edilen tatlılar ikram edilerek program sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......