10.6.09

36. MUT KAYSI FESTİVALİ SONA ERDİ


İlçemizde bu yıl 36. sı düzenlenen Kaysı festivali Milli piyango çekilişi ve Musa Eroğlu konseriyle sona erdi.
Çınar altı parkında düzenlenen festivalin son kapanış programına Kaymakam Osman Yenidoğan, Belediye başkanı Murat Orhan, Ak parti İlçe başkanı Ali Keser ve halkın katılımıyla başladı. Program ilk olarak milli piyango idaresinin canlı yayın çekilişleriyle başladı. Daha sonra milli piyango idaresinin mut halkına özel düzenlemiş olduğu çekilişle beş kişiye 82 ekran plazma TV verildi.
Çekilişlerin sonun da yerel sanatçıların Türküleriyle devam etti. Son olarak yöremiz sanatçılarından Musa Eroğlu’nun bir birinden güzel türküleriyle herkese güzel bir kapanış gecesi sundu. Programın sonun da Belediye başkanı Murat Orhan, Musa Eroğlu’na Kaysı festivalinin anısına plaketini verdikten sonra Orhan, böylesine önemli bir festivalde Mut halkını yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, gelecek yıl ki, düzenleyecek olunan kaysı festivalinde buluşmak üzere diyerek, belediye olarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......