3.6.09

BELEDİYE MECLİS TOPALNTISI YAPILDI


Belediye kültür evinde aylık olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Murat Orhan’ın başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısında Başkan Murat Orhan’ın açılış konuşmasın da gündemdeki konuların görüşülmesi hakkında konuşmasın da belediyenin Atık Su Projesinin yapımı için kaynak arandığını bunu da belediyenin kendisine ait büro ve arazilerin satışının meclis kararıyla olacağını belirtti. İlk olarak Deveci Mahallesin de bulunan belediyeye ait 14 parselin satışı meclis üyelerinin kabul yönünde kullanmalarıyla kabul edildi. Meydan Mahallesinde bulunan 3 adet parselin ve Doğancı Mahallesinde bulunan 2 adet büronun satışı konusunda yapılan oylamalarla kabul edildi.
Daha önceki meclis toplantısında Hal esnafından alınacak olan 150 bin TL. teminatın hal komisyon üyelerinin vermiş oldukları dilekçelerin incelenerek bu teminatın bazı esnafların ödeyemeyeceğini belirttikleri bu teminatın meclis kararıyla 100 bin TL’ye indirilmesi konusunda yapılan oylamayla kabul edildi. Başkan Murat Orhan Meydan mahallesinde yapımı devam eden futbol sahasının alt yapısı ve çimlendirmesinin belediye tarafından yapıldığını, bunların yanın da dinlenme ve türübünlerin yapımı konusunda Gençlik spor müdürlüğünden yardım alına bilmesi konusunda meclis kararının gerektiğini söyleyerek oylamaya sunulan karar kabul edildi.
Meclis toplantısı sonunda belediye başkanı Murat Orhan’ın Kaysı festivali hakkın da bilgi verdi. Orhan, festival hakkında halk arasın yanlış bilgilendirmenin olduğunu belediyenin düzenlemiş olduğu bu festival etkinlikleri içerisinde düzenlenen müzik eğlencelerinin hiç birinin ücretli olmadığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......