2.6.09

MUT BELEDİYESİ CEBİNİZDEN SİZİ DİNLİYOR


İlçemiz de Belediye ye‘’Mobil Demokrasi 3870 İnteraktif Katılım Kanalı’’ ile istek, öneri ve şikayetleri Mut halkının iletebilmesi için kuruldu.

Mut Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘’Mobil Demokrasi 3870 İnteraktif Kanalı’’ ile artık vatandaşların belediyelerine ulaşabilmeleri için Türkcell hatlı cep telefonlarından bir kısa mesaj atmaları yeterli olacak. Belediye Başkanı Murat Orhan, kendisinin seçim beyannamesinde de belirttiği gibi artık Mut halkı belediyenin hizmetlerinden daha hızlı ve teknolojinin bütün imkanlarından faydan alarak, yapılan hizmetlerden anın da haberdar olacağını söyledi. Orhan, bu yeni sistemle vatandaş kendisini ilgilendiren konularda ki bilgiler sağlam kaynak olarak kendilerinin olduğunu söyledi.
Orhan, bu sistem sayesin de aktif vatandaşlık ve kurum-halk birlikteliğini hedefleyen belediyenin vatandaşların istek şikayet ve önerilerini en kısa yoldan kendilerine ulaşacağını, gelen tüm mesajlara cevap verilerek vatandaş için daha hızlı çözüm sunulması amaçlandığını söyledi.Orhan, ortak bir kent kültürü oluşturmak için kullanılan bu sistemin aynı zaman da başlatılan projenin ikinci ayağı olan İnteraktif katılım Kanalı ile aktif vatandaşlık bilincinin yerleştirilmesi hedeflediklerini böylelikle yaşadığı çevreyi gözlemleye bilen, bölgesine duyarlı, sorunlarına sahip çıkan ve kendi bölgesine ilişkin gelişmelerde fikir-öneri sunarak kentiyle ilgili sorunları yönetimine iletmede kararlı ve bilinçli bireylerden oluşan bir kentli kültürü oluşturulmasını amaçladıklarını belirtti.
Vatandaşların bu sistemi Türkcell hatlı telefonlarının mesaj menüsü bilgi kanalına (hücre Yayın) 888 yazıp onaylamalarıyla aktif hale geldiğini belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......