2.6.09

ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BAŞKANLIĞI YENİ YERİNE TAŞINDI


ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BAŞKANLIĞI YENİ YERİNE TAŞINDI

İlçemiz de Merkez Çiftçi Mallarını koruma başkanlığı yeni başkan ve yönetimiyle beraber adres değişikliğine gittiler.

Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Uysal, asil görevlerinin Mut Belediye sınırları içiresin de bulunan Zeytinlik, Kaysı bahçesi, Bağlık ve Hububat mahsullerinin Mut Merkez Koruma bekçileri tarafından küçükbaş ve büyükbaş hayvanlardan korunmasını yapıldığını söyledi. Uysal, Sertavul Kozlar yaylarının da korunması mut merkez çiftçi mallarını koruma bünyesin de çalışanları tarafından korunduğunu, koruma bekçilerinin maaşları ve sigorta ücretlerini üyelerden toplanan koruma parasıyla temin edildiğini, ayrıca Cuma pazarı yerindeki eski yerlerinin yeni Belediye Başkanı Murat Orhan beyin kendilerine belediye bloklarındaki yeni yeri tahsis ettiği için kendisine teşekkür ettiklerini Belediye Başkanın kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini, görevinde başarılar dilek ve temennilerini belirttiler.

Çiftçi Mallarını Koruma Dairesinin yeni adresi’’ Karşıyaka Mahallesi, Otogar Üstü Belediye blokları, ikinci kat 103 no lu’’ bürosun da hizmet vermeye başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

MUT TEMSİLCİ GAZETESİ TARAFSIZ HABERCİLİĞİMİZİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ... BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....

MUTLUNUN SESİ OLMAYA DEVAM

MUT KAYSI FESTİVALİNE

BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ.... HERKESİ BEKLİYORUZ

HAVA DURUMU

HABER VAKTİM

SPOR HABERLERİ

DÖVİZ KURU

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

MUTUN TANITIMI TEMEL HEDEFİMİZ:

ERİK-KAYSI-ÜZÜM-ZEYTİN-ELMA

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
MUT İLÇESİNİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN......